rosemary

رزماری

رزماری یک گیاه است که در مناطق مدیترانه ای به وفور یافت میشود. مصرف آن هم بصورت خوراکی در صنایع غذایی و دارویی وهم بصورت موضعی در فرآورده های آرایشی- بهداشتی است.این گیاه بیش از صدها سال است که در مراقبت از پوست و مو استفاده میشودو به داشتن اثرات فوق العاده در ایجاد جوانی مشهور است ،رزماری یعنی معدن خاصیت، یعنی دوست سلامت بدن، یعنی عطر دل انگیز تندرستی!

روغن جوجوبا

«روغن جوجوبا» (Jojoba oil) روغنی مایع است که از دانه‌ی گیاهی به همین نام گرفته می‌شود. درختچه‌ی جوجوبا یا هوهوبا بومی مناطق جنوب آریزونا، جنوب کالیفرنیا و شمال غربی مکزیک است. این روغن از گذشته‌های بسیار دور توسط بومیان این مناطق مصرف دارویی داشته. سرخ‌پوستان آمریکا آن را به عنوان درمان زخم و کبودی استفاده می‌کردند. امروزه روغن جوجوبا تبدیل به یکی از رایج‌ترین روش‌های درمان آکنه، پسوریازیس، آفتاب‌سوختگی و زبری پوست شده است. برخی هم برای درمان ریزش مو از این روغن استفاده می‌کنند، چرا که می‌تواند رویش مو را تحریک کند.

jojoba
aloevera

آلوئه ورا

خواص آلوورا برای پوست صورت و بدن بی شمار است. اگر پوست صورت شما خشک است، آلوئه ورا یک گیاه فوق العاده برای آبرسانی به پوست صورت می باشد. شما می توانید تاثیر آن را بلافاصله بعد از چند دقیقه ماندن روی پوست خود احساس کنید، آلوورا حاوی پلی ساکارید هایی است که پوست را آبرسانی می کند، دارای خواص ضد التهاب است و می تواند مانند یک محافظ برای پوست عمل کند. هم چنین این پلی ساکارید ها باعث تسکین دادن به خارش و سوزش های پوستی می شود. ژل آلوورا دارای ترکیبات زیست فعال است که سرشار از ویتامین A، B، C، D، E و همچنین دارای مواد معدنی مانند منیزیم، پتاسیم و زینک است. این خواص آلوورا برای پوست است که باعث شده تا از آن به عنوان یک گیاه درمانی یاد شود..

بابونه

نام لاتین بابونه camomil از کلمات یونانی khamai , malon به معنی گلهای کوچک با بوی سیب گرفته شده است.استفاده از این گیاه در زیبایی از دیرباز شناخته شده است.یکی از ترکیبات اصلی تشکیل دهنده بابونه روغنی فرار و لطیف وآبی رنگ است که از گل آن بدست میآید و مسبب عطر خاص آنست.مصرف جلدی این روغن ،تاثیر بسزایی در ضدعفونی و برطرف کردن التهابات پوستی و افزایش سلول سازی دارد.همچنین این گیاه برای تقویت موی سر و جلوگیری از ریزش آن از طریق کاهش فعالیت 5 آلفا ردوکتاز بسیار موثر است.

fotolia
almond

روغن بادام

بادام نوعی میوه است که منشا آن خاور میانه و جنوب آسیاست.در حال حاضر ایالات متحده و اسپانیا بزرگترین تولید کنندگان آن در جهان هستند.ایران با تولید 6 درصد ازسهم تولید، در رتبه پنجم قرار دارد. 94 درصد از دانه بادام را روغن تشکیل داده میدهد که حاوی اولئیک اسید،لینولئیک اسید،پالمتیک اسید ،می باشد.بادام دردو نوع تلخ و شیرین وجود دارد که هر دو نوع در صنایع دارویی و زیبایی کاربرد فروانی دارند.روغن بادام بافتهای پوست را نرم کرده و در رفع التهابهای پوستی بسیار مؤثر است.

روغن کالاندولا

این روغن علاوه بر خاصیت فوق العاده ضد التهابی، باعث بازسازی و نوسازی پوست شده و تکمیل کننده عمل روغن آووکادو در جلوگیری از ایجاد چین و چروک می باشد. بخصوص ترکیب این دو روغن جهت حفظ طراوت و شادابی پوست بانوانی که در دوران یائسگی به سر می برند توصیه شده است. روغن کالندولا خاصیت مرطوب کنندگی داشته و سازگاری فراوانی با پوست دارد به طوری که در فراورده های مخصوص اطفال نیز به فراوانی مورد استفاده قرار می گیرد.

calendula